Aly aan het werk bij de Fietskoerier

Aangepast:

Voor onze collega's is Aly een bekend gezicht. Ze werkt al heel wat jaartjes bij Avres en heeft verschillende functies gehad. Sinds augustus 2021 brengt Aly post rond voor de Gorkumse Fietskoerier.

Leuk werk

Aly: “Het leek me al heel lang leuk om voor de Gorkumse Fietskoerier te werken. Je bent lekker buiten en hebt veel vrijheid. Op een goede dag ben ik binnengestapt en heb ik gevraagd of dat kon. Gelukkig werd er positief op gereageerd. Ik vind mijn werk leuk. Ik kom op plekken waar ik nog niet eerder ben geweest. Ook heb ik zo nu en dan contact met mensen op straat. Sommige mensen zijn erg aardig. Laatst liet een vrouw me bij haar binnen schuilen toen het erg hard regende. Ik kwam erachter dat ze als kind een tijdje in Friesland heeft gewoond, terwijl ik daar jaren heb gewoond. Dat zijn leuke dingen.”

Druk verkeer

“Mentaal vind ik het werk zwaarder dan lichamelijk. Het is veel zoeken, maar dat wordt wel steeds makkelijker. En vaak is het verkeer druk. Of ik dit werk altijd wil blijven doen, weet ik niet. Ik hou van biologie. Het lijkt me ook erg leuk om op een middelbare school te assisteren bij praktijklessen.”