Wilt u meer inzicht krijgen in uw inkomsten en uitgaven? Weten van welke toeslagen en regelingen u gebruik kunt maken? Leren omgaan met verleidingen en reclame en/of weten hoe u kunt (be)sparen? Meld u zich dan aan voor onze gratis budgetcursus!

Inhoud cursus

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten in opeenvolgende weken en een terugkomdag. Tijdens de eerste bijeenkomst vragen we u wat u wilt leren en stellen we samen doelen die bij u passen. Hier gaan we vervolgens mee aan de slag. We helpen u op weg met tips en een stappenplan.

Na afloop van de cursus

Na het volgen van de budgetcursus heeft u meer grip op uw geldzaken. Ook heeft u meer zelfvertrouwen en rust in het omgaan met geld.
Heeft u alle bijeenkomsten gevolgd, dan ontvangt u een certificaat.

Data en locaties

De eerstvolgende budgetcursus start op woensdag 11 september 2024. De cursus vindt plaats op Avres-locatie Lingeloods (Spijksedijk 28 in Gorinchem, zij-ingang langs de rijbaan, 1e verdieping). Het is van 9.30 uur tot 11.30 uur voor een periode van 5 achtereenvolgende weken, tot en met woensdag 9 oktober. De terugkomdag is 6 november 2024. De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Wacht niet langer en meld u aan! Deelname is gratis. U kunt zich hier aanmelden:

Aanmelden budgetcursus 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel gerust (0183-650-200) of stuur een e-mail naar budgetcursus@avres.nl.

Ervaringen van cursisten

  • Natasja: “Door de budgetcursus heb ik meer inzicht en  meer bewustwording gekregen.  Als ik iets wil kopen, vraag ik me nu eerst af: heb ik dit wel echt nodig? Hierdoor raak ik minder snel in de verleiding om iets te kopen en kan ik vaker nee zeggen tegen mezelf.”
  • Evelyne: “Sinds de budgetcursus pas ik het drierekeningensysteem toe: ik heb nu een rekening voor vaste uitgaven, een voor wisselende uitgaven en een voor spaargeld. En ik ga het budgetplan invullen, ook samen met en voor mijn dochter.”