Wilt u meer inzicht krijgen in uw inkomsten en uitgaven? Weten van welke toeslagen en regelingen u gebruik kunt maken? Leren omgaan met verleidingen en reclame en/of weten hoe u kunt (be)sparen? Meld u zich dan aan voor onze gratis budgetcursus!

Inhoud cursus

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten. Dit zijn dagdelen in 6 opeenvolgende weken. Tijdens de eerste bijeenkomst vragen we u wat u wilt leren en stellen we samen doelen die bij u passen. Hier gaan we vervolgens mee aan de slag. We helpen u op weg met tips en een stappenplan.

Na afloop van de cursus

Na het volgen van de budgetcursus heeft u meer grip op uw geldzaken. Ook heeft u meer zelfvertrouwen en rust in het omgaan met geld.
Heeft u alle bijeenkomsten gevolgd, dan ontvangt u een certificaat.

Data en locaties

De eerstvolgende budgetcursus start dinsdag 11 oktober in Natuurcentrum Gorinchem (Gijsbert van Andelpark 1). Het is van 19.00 tot 21.30 uur voor een periode van 6 achtereenvolgende weken. De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Wacht niet langer en meld u aan! Deelname is gratis. U kunt zich hier aanmelden:

Aanmelden budgetcursus 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel gerust (0183-650-200) of stuur een e-mail naar budgetcursus@avres.nl.

Ervaring van een cursist

“De budgetcursus heeft mijn kijk op geldzaken echt veranderd. Ik weet nu precies wat mijn inkomsten zijn en geef heel bewust geld uit. Daarnaast herken ik verleidingen en kan ik hiermee omgaan. De cursus is praktisch ingericht. Dat vond ik erg prettig. Wat je leert, kun je direct toepassen. Je ondervindt bijvoorbeeld de verschillen in prijs en inhoud tussen merken in de supermarkt. En je ontdekt of je optimaal gebruik maakt van de regelingen en toeslagen die er zijn. Waar ik ook veel aan heb gehad, is het uitwisselen van tips en ideeën met de andere cursisten.”

- Manninne