Wilt u meer inzicht krijgen in uw inkomsten en uitgaven? Weten van welke toeslagen en regelingen u gebruik kunt maken? Leren omgaan met verleidingen en reclame en/of weten hoe u kunt (be)sparen? Meld u zich dan aan voor onze gratis budgetcursus!

Inhoud cursus

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten in opeenvolgende weken en een terugkomdag. Tijdens de eerste bijeenkomst vragen we u wat u wilt leren en stellen we samen doelen die bij u passen. Hier gaan we vervolgens mee aan de slag. We helpen u op weg met tips en een stappenplan.

Na afloop van de cursus

Na het volgen van de budgetcursus heeft u meer grip op uw geldzaken. Ook heeft u meer zelfvertrouwen en rust in het omgaan met geld.
Heeft u alle bijeenkomsten gevolgd, dan ontvangt u een certificaat.

Data en locaties

De budgetcursus wordt regelmatig gegeven op verschillende plekken in de regio. Waar en wanneer de volgende cursus plaatsvindt, is nog niet bekend. Zodra de data bekend zijn, vindt u op deze pagina meer informatie. U kunt zich wel vast aanmelden:

Aanmelden budgetcursus 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel gerust (0183-650-200) of stuur een e-mail naar budgetcursus@avres.nl.

Ervaringen van cursisten

  • Natasja: “Door de budgetcursus heb ik meer inzicht en  meer bewustwording gekregen.  Als ik iets wil kopen, vraag ik me nu eerst af: heb ik dit wel echt nodig? Hierdoor raak ik minder snel in de verleiding om iets te kopen en kan ik vaker nee zeggen tegen mezelf.”
  • Evelyne: “Sinds de budgetcursus pas ik het drierekeningensysteem toe: ik heb nu een rekening voor vaste uitgaven, een voor wisselende uitgaven en een voor spaargeld. En ik ga het budgetplan invullen, ook samen met en voor mijn dochter.”