Avres helpt ondernemers met het invullen van hun Social Return verplichting. Wanneer u denkt dat Social Return u alleen maar tijd en geld kost, laten wij u zien dat met maatwerk Social Return u veel op kan leveren.

Adviespunt SR

Om ondernemers met een Social Return opgave zo effectief mogelijk te ondersteunen, heeft Avres het Adviespunt Social Return opgezet. Dit is het eerste aanspreekpunt voor uw Social Return activiteiten voor de gemeenten Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden. Het Adviespunt SR is er voor u als opdrachtnemer om u te ondersteunen bij de implementatie en uitvoering van Social Return. Ook als u een Social Return verplichting heeft bij een andere gemeente.

Aanpak gemeenten

De gemeenten Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden hebben gekozen voor een gezamenlijke Social Return aanpak: zij laten hun leveranciers via hun inkoopbeleid maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze verwachten van hun leveranciers dat zij zich in inzetten voor inwoners, die een steuntje in de rug nodig hebben bij het vinden en behouden van werk.