Jongerenloket

Welkom bij het Jongerenloket Vijfheerenlanden! Ben je tussen de 16 en 27 jaar en heb je vragen over werk, inkomen, onderwijs of schulden? En woon je in de gemeente Vijfheerenlanden? Dan is het jongerenloket er voor jou!

Wat doen wij?

We helpen je graag en denken met je mee. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar werk of een opleiding. Of als je vragen hebt over geld en inkomen. We kijken samen met jou wat een passende oplossing is voor jouw situatie.

Het Jongerenloket biedt onder andere ondersteuning bij:

  • Het vinden van werk
  • Advies over omgaan met geld en rondkomen
  • Advies over scholing en studiekeuze
  • Informatie aan voortijdig schoolverlaters
  • Studiekeuze tips
  • Inzet studie-/loopbaankeuzetesten
  • Advies over werken en leren

Over ons

Het Jongerenloket is er voor de gemeente Vijfheerenlanden en bestaat uit een team van 6 medewerkers vanuit het Doorstroompunt en Avres. De medewerkers van het Jongerenloket kunnen je ondersteunen bij verschillende vragen en zijn gespecialiseerd in vragen over werk, inkomen, (het voorkomen van) schulden en studeren/ scholing.

Contact

Je kunt ons gemakkelijk mailen via jongerenloket@avres.nl of bellen naar 0183 650 200 (dinsdag of donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur). Je wordt dan doorverbonden met een van onze collega's van het Jongerenloket. Liever via Whatsapp je vraag stellen of een afspraak maken? Dat kan naar 06 30956379 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur).

Je belt ons, en dan?

Nadat je ons belt, maken we een afspraak voor je met een van onze collega's. In dit gesprek bespreken we de vragen die je hebt en gaan we kijken hoe het Jongerenloket jou hierbij kan helpen.

Als het nodig is maken we tijdens het gesprek een persoonlijk plan voor jou en kunnen we verdere afspraken met elkaar maken.

Gemeente Vijfheerenlanden: Ameide, Everdingen, Hagestein, Hei- en Boeicop, Hoef en Haag, Kedichem, Leerbroek, Leerdam, Loosdorp, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Schoonrewoerd, Tienhoven aan de Lek, Vianen en Zijderveld.