Avres helpt u bij uw personeelsvraagstukken en biedt tegelijkertijd ondersteuning aan inwoners van de gemeenten Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden.

Door deze inwoners de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen, groeien zij uit tot de waardevolle medewerkers die de huidige en toekomstige arbeidsmarkt nodig heeft. Avres biedt ontwikkelmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingstrajecten. U als werkgever kunt uw bijdrage daaraan leveren, door werkplekken in uw organisatie open te stellen voor mensen die een steuntje nodig hebben. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.

Reguliere plaatsing

(eventueel met proefplaatsing of indicatie banenafspraak)

Wanneer u een kandidaat via Avres in dienst neemt, vraagt dat van u misschien iets meer aandacht en begeleiding dan u gewend bent. Als u deze kandidaat de tijd en ruimte geeft zich te ontwikkelen binnen uw organisatie, krijgt u daar vaak een loyale, gemotiveerde en goed ingewerkte medewerker voor terug. 

Ontwikkelplek / oriëntatiebaan

Soms zijn kandidaten er nog niet aan toe om in een reguliere baan aan de slag te gaan. Voor hen zoeken wij werkplekken, waar zij zich kunnen ontwikkelen. Dat kan gaan om werknemersvaardigheden of het opbouwen van arbeidsritme, maar ook om taalontwikkeling of vakvaardigheden. U investeert als werkgever ruimte en aandacht, terwijl de kandidaat werkzaamheden voor u verricht. 

Groepsproject op maat

In een groeiend aantal branches dreigt personeelskrapte. Avres organiseert daarom diverse groepsprojecten, gericht op die specifieke branches. Afhankelijk van de achtergrond van de deelnemers biedt Avres een aanpak, waarin we trainingen en werkervaring combineren. Werkt uw organisatie ook in een branche met een groeiend personeelstekort? Of voorziet u dit in de toekomst? Onze accountmanagers bespreken graag met u de mogelijkheden om een groepsproject op te zetten of aan te haken bij een bestaand initiatief. 

Aanvraagformulier ondersteuning op de werkplek

Ga met ons in gesprek!

Onze accountmanagers vertellen u graag over de mogelijkheden.