Vindt u het lastig om zelf een baan te vinden of te behouden? Sluiten uw vaardigheden of ervaring (net) niet aan bij wat werkgevers van u vragen? Avres helpt u met een ontwikkeltraject, waarin u werkt en leert. En wanneer u er klaar voor bent, bemiddelen we u naar een baan die past bij uw mogelijkheden. 

Samen met u bekijken wij uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We bespreken wat u kunt, wat u nog kunt leren en hoe we dat kunnen aanpakken. We kiezen voor een aanpak die past bij uw mogelijkheden en bij de huidige arbeidsmarkt. U heeft er immers het meeste aan om u te ontwikkelen in werk waar veel vraag naar is. Dat vergoot uw kansen op een betaalde baan nu en in de toekomst.

Uw talenten ontwikkelen

Met onze hulp ontdekt u welke talenten u heeft en hoe u deze talenten het beste kunt ontwikkelen. We bekijken met u welk werk goed bij u
past. We bieden u een ontwikkeltraject naar werk; u doet mee aan trainingen en u gaat werken op een door Avres georganiseerde werkplek. Hier leert u vaardigheden, die nodig zijn voor een baan. Ook zoeken we samen met u een plek waar u kunt blijven werken.

Ontwikkeling tijdens het werk

Wat u leert op een ontwikkelplek hangt heel erg samen met uw persoonlijke situatie en uw leerdoelen. Misschien gaat u er leren de Nederlandse taal beter te spreken. Of misschien leert u er technische vaardigheden of groenonderhoud. Ook kunnen wij zo zien wat voor werknemer u bent. Dat helpt ons bij het vinden van een geschikte werkplek voor u. 

Werkgevers in de regio

Avres werkt samen met bedrijven en organisaties in de regio. Wij begeleiden u als kandidaat naar een geschikte werkgever.