Vindt u het lastig om zelf een baan te vinden of te behouden? Merkt u dat uw vaardigheden of ervaring (net) niet aansluiten bij wat werkgevers van u vragen? Laat ons u helpen! Misschien kunt u via Avres een training of cursus volgen. Of werkervaring opdoen op een ontwikkelplek. En wanneer u er klaar voor bent, bemiddelen we u naar een baan die past bij uw mogelijkheden. 

Samen met u bekijken wij uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We bespreken wat u kunt, wat u nog kunt leren en hoe we dat kunnen aanpakken. We kiezen voor een aanpak die past bij uw mogelijkheden en bij de huidige arbeidsmarkt. U heeft er immers het meeste aan om u te ontwikkelen in werk waar veel vraag naar is. Dat vergoot uw kansen op een betaalde baan nu en in de toekomst.

Uw talenten ontwikkelen

Met onze hulp ontdekt u welke talenten u heeft en hoe u deze talenten het beste kunt ontwikkelen. Is werk of een traject naar werk (nog) niet aan de orde? Dan kijken wij met u naar de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Is betaald werk mogelijk als we eerst wat andere stappen zetten? Dan starten we een ontwikkeltraject op maat, gericht op groei naar een baan. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit het volgen van een training, het werken op een ontwikkelplek of een combinatie daarvan.

Heeft u geen ondersteuning nodig? Dan maken wij afspraken over hoe u zelf zo snel mogelijk weer aan het werk komt. Voor iedereen geldt een andere, unieke aanpak.

Werkgevers in de regio

Avres werkt samen met bedrijven en organisaties in de regio. Wij begeleiden u als kandidaat en werkgevers op locatie. Zodat we meteen kunnen aanpakken wat nodig is.