• Aantal uur: 36
 • Opleidingsniveau: HBO

Stuur e-mail met sollicitatie

Pak jij graag de regie?

Als Regiecoach houd je regie op het uitvoeren van de taken voor een specifieke doelgroep die onderweg is naar werk vanuit de uitkering. Je hebt aan het begin van een traject intensief contact met de cliënt. Je stelt hierbij een diagnose en samen bepalen jullie de volgende stappen in de re-integratie, welke nog alle kanten op kan gaan. Hierbij zet je voorzieningen in die passend zijn in het individuele traject van de cliënt. Je bent de schakel tussen collega’s vanuit het werkbedrijf en Jobcoaches.

Wat ga je doen?

 • Aandachtsgebied Intake en onderzoek

  • Voeren van intakegesprekken voor de doelgroep met een uitkering vanuit de Participatiewet (boven 27 jaar)
  • Diagnose stellen
  • Input geven aan de opzet van het ontwikkelingsplan van cliënten
  • Knelpunten in de ontwikkeling onderzoeken en bespreken met collega’s
  • Vraagbaak zijn voor collega’s over de voortgang van ontwikkeling
 • Aandachtsgebied Individuele Ontwikkeling

  • Motiveren en activeren van cliënten gericht op participatie
  • Coachen en begeleiden in ontwikkeling: belemmeringen omzetten in kansen en mogelijkheden
  • Opstellen voortgangsrapportages
  • Voeren van adequate werkadministratie
  • Uitvoering geven conform de wet- en regelgeving ESF

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag binnen het bedrijfsonderdeel Jobcoaching & Acquisitie. Binnen dit bedrijfsonderdeel streven we naar het optimaal afstemmen van vraag en aanbod binnen de regionale arbeidsmarkt. Het bedrijfsonderdeel bestaat uit 3 teams, waar Team Jobcoaching er 1 van is. Binnen Team Jobcoaching werken Externe Jobcoaches, Jobcoaches Regie en Jongerencoaches. De andere teams bestaan uit Accountmanagers en Administratief medewerkers. De 3 teams zijn onderverdeeld in 3 lokale teams waarbij elk team zich op 1 gemeente richt.

Wie ben jij?

Je krijgt energie van om mensen een stap verder te helpen in hun re-integratie. Je durft hier de regie op te voeren en mensen te wijzen op hun rechten en plichten vanuit de Participatiewet. Je weet mensen te motiveren en stimuleren richting diverse vormen van werk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet de juiste informatie boven te krijgen.

Wat neem je mee?

Je hebt een HBO opleiding gevolgd in een relevante richting. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie met verschillende doelgroepen en heb je kennis van de volgende systemen: Suite en CompetenSYS is een pré. Je hebt kennis van de Participatiewet.

Wat bieden we jou?

Het betreft een dienstverband, voor in eerste instantie, de duur van een jaar. Wij bieden een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal € 4048,- bruto per maand (schaal 9 van de CAO SGO) op basis van 36 uur. Wij zijn een moderne werkgever en kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder meer reiskosten, werktijden en studiefaciliteiten. Als medewerker beschik je over een Individueel Keuze Budget.

De procedure

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief per mail. De reactietermijn sluit op 19 november 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik van der Klooster, waarnemend Teammanager team Jobcoaching, telefoonnummer 06 51435389.

Stuur e-mail met sollicitatie