Als participatiebedrijf is Avres er voor alle inwoners in de regio. En daarom zetten we graag letterlijk de deuren open. Op zaterdag 1 oktober, van 9.30 uur tot 14.00 uur organiseren we een open dag, zodat iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen.

Ontwikkeling

Avres heeft zich de afgelopen jaren ontplooid tot een modern participatiebedrijf en is met meer dan 700 medewerkers een grote werkgever in de regio. We zijn verantwoordelijk voor de begeleiding en ontwikkeling van inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een (nieuwe) werkomgeving. Verder bieden we aan enkele honderden medewerkers een beschutte werkplek, zodat zij hun specifieke talenten ten volle kunnen benutten. Op productieafdelingen verrichten medewerkers voor allerlei bedrijven werkzaamheden: van inpakwerk tot assemblage.

In de regio is Avres met name bekend door de medewerkers die het groen in de gemeenten verzorgen. Maar we doen zoveel meer. We verstrekken bijstandsuitkeringen aan inwoners als tijdelijke inkomensvoorziening, we bieden schulddienstverlening aan diegenen die dat nodig hebben en helpen statushouders bij hun inburgering. Kom kennismaken met de diversiteit van onze organisatie!

Kom langs!

De volgende locaties openen hun deuren tijdens de open dag:

  • Kwekerij de Landsinghof, Van Langeraadweg 4 in Giessenburg
  • LingeLoods, Spijksedijk 28 in Gorinchem. Hier is ook kringloopwarenhuis Het Goed open. En u kunt kennis maken met de activiteiten op het gebied van inkomensondersteuning, schulddienstverlening en re-integratie.
  • Locatie Marconiweg, Marconiweg 7 in Gorinchem
  • Locatie Leerdam, Industrieweg 16 in Leerdam

Activiteiten

De medewerkers van Avres laten tijdens de open dag vol trots hun werk zien. Er zijn rondleidingen op de locaties, u kunt zelf aan de slag en er zijn leuke activiteiten voor kinderen. U bent dus van harte welkom!