Vroeg erbij bij betalingsachterstanden (11-02-2021)

Avres ondersteunt u bij uw geldzaken. Heeft u een of meerdere betalingsachterstanden? Neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee en geven advies. Kleine betalingsachterstanden kunnen grote financiƫle problemen worden. Om inwoners met achterstanden eerder bereiken, zijn we dit jaar gestart met het Team Vroeg Erbij.

Signalen over achterstanden

Sinds januari 2021 ontvangen wij signalen over betalingsachterstanden. Bijvoorbeeld als iemand de huur niet op tijd betaalt. Of als iemand een keer de zorgpremie niet kan betalen. We krijgen ook signalen van waterleveranciers en energiebedrijven. Als reactie op deze signalen sturen wij u een brief, e-mail of sms. Achterstanden zijn niet fijn en zorgen vaak voor stress. Als we er vroeg bij zijn, kunnen we samen voorkomen dat een betalingsachterstand verder oploopt.

Bericht ontvangen?

We sturen u een brief, e-mail of sms als u een of meerdere rekeningen niet op tijd heeft betaald. We vragen u contact met ons op te nemen. We willen graag praten en meedenken over hoe u de achterstand kunt betalen. Ook helpen wij bij andere geldzaken. Zo voorkomen we samen nieuwe achterstanden.

We staan voor u klaar

Heeft u een brief, e-mail of sms ontvangen van Team Vroeg Erbij? Of heeft u gewoon vragen over geldzaken? Bel of mail dan met ons. Dit is gratis en geheel vrijwillig.

  • Bel ons team Vroeg Erbij op 0183 650 200

          of