Lukt het u niet om bij een werkgever te werken zonder begeleiding? Loopt u constant op uw tenen? Heeft u een beperking die door een deskundige is vastgesteld? Misschien kunt u aan het werk op een beschutte werkplek. Daarvoor heeft u een Advies indicatie beschut werk nodig.

Dagelijkse begeleiding

Avres heeft binnen de eigen organisatie een aantal locaties waar mensen beschut werken. Hier zijn verschillende soorten werk te doen, zoals productie, werken in het groen, sorteerwerk, inpakwerk, montage of schoonmaak. Op deze locaties krijgt u begeleiding van jobcoaches en werkleiders, die dagelijks aanwezig zijn om u te ondersteunen bij uw werk.

Advies indicatie beschut werk aanvragen

Om beschut te kunnen werken bij Avres, heeft u een positief advies beschut werk nodig. U vraagt een Advies indicatie beschut werk aan op de website van het UWV. Het UWV noemt dat op hun website Aanvragen beoordeling Arbeidsvermogen. Voor deze aanvraag heeft u een DigiD nodig. U kunt de aanvraag zelfstandig of met hulp invullen. We kunnen u hierbij adviseren en doorverwijzen.

Een beschutte werkplek

Na de aanvraag krijgt u van het UWV een uitnodiging voor een gesprek. Daar kunt u samen met een begeleider uw verhaal doen. Als u deze indicatie krijgt, gaan wij met u in gesprek en samen op zoek naar een passende beschutte werkplek.