Vind werk dat écht bij je past

Een aantal keer in je leven zet je de stap naar een nieuwe baan. Dat is best spannend. Hoe vind je een leuke baan? Misschien wil je wel een andere richting op. Of je wilt iets bijleren. WIJIJ helpt je om werk te vinden dat past bij jouw talenten en drijfveren.

Inzicht in jezelf en je talenten

Op de website van WIJJIJ kun je één of meer korte testen maken. Zo kom je meer te weten over wat je wilt en wat je kunt. Je krijgt inzicht in jouw talenten, interesses en drijfveren. Het is goed om deze als uitgangspunt te nemen. Want zo vergroot je het succes bij het vinden van een baan. 

Ook helpt het je werk te vinden dat bij je past. Met je talenten en drijfveren in gedachten focus je je op de juiste vacatures. En misschien kun je met wat (om)scholing een overstap maken naar een andere branche of een ander beroep!

Hoe het werkt

Meld je aan op WIJIJ.nl(externe link) en maak gratis een profiel aan. Je kunt daarna direct aan de slag. Maak jouw persoonlijke presentatie zichtbaar voor werkgevers, zodat ze jou direct kunnen benaderen. 

Vacaturebank

Naast de testen en trainingen vind je ook een online vacaturebank op de website van WIJIJ. Daarin kun je zoeken naar vacatures die echt passen bij jou als persoon, bij jouw drijfveren en vaardigheden. Meld je aan via WIJIJ.nl/voor-werknemers(externe link)