• Aantal uur: 36
  • Opleidingsniveau: MBO

Stuur e-mail met sollicitatie

Wat ga je doen?

Als voorman/-vrouw (Groen) vertrekt ’s ochtends met een groepje medewerkers naar een locatie binnen onze regio. Op locatie voer je samen alle voorkomende groenwerkzaamheden uit, waarbij je in de verdeling van taken rekening houdt met de verschillende competenties van de medewerkers. Je voert de regie en zorgt voor een klimaat, waarbij de medewerkers optimaal kunnen functioneren. Je werkt mee en begeleidt een groep medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat hier o.a. om SW-medewerkers, stagiaires van het praktijkonderwijs en mensen met een doelgroepsverklaring. Je bewaakt en bevordert de voortgang, efficiëntie en kwaliteit van de werkzaamheden en voert de werkadministratie uit.

Waar kom je te werken?

Je werkt binnen de afdeling Groen op verschillende locaties binnen de regio. Je start vanuit de locatie in Giessenburg. De functie van voorman maakt deel uit van het team Dienstverlening. Als voorman voer je -onder leiding van de werkleider- alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig uit.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring en/of affiniteit met onze doelgroep. Je bent enthousiast en positief ingesteld en vindt het leuk om gericht met mensen te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben je klantgericht en omgevingsbewust. Je kan goed anticiperen op en de voortgang bewaken van gemaakte afspraken en plannen.

Wat neem jij mee?

Je hebt minimaal MBO opleidingsniveau in een relevante richting en hebt ervaring in het groen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E). Je hebt goede communicatieve, coachende en sociale vaardigheden. Werkervaring met SW-medewerkers / medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt is een pré!

Wat bieden wij jou?

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van -in eerste instantie- één jaar. Afhankelijk van opleiding en ervaring, bieden wij een salaris van maximaal € 2.765,- bruto per maand (schaal 5 van de CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties) op basis van 36 uur. Wij zijn een moderne werkgever en kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Je beschikt als medewerker over een Individueel Keuze Budget (IKB) en kunt gebruik maken van ons opleidingsplatform GoodHabitz.

Procedure

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie per mail: sollicitatie@avres.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Doeland, Teammanager Dienstverlening, telefoon: 06-51182447.

Stuur e-mail met sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.