• Aantal uur: 24 - 28
  • Opleidingsniveau: MBO-4

Stuur e-mail met sollicitatie

Werk jij graag in een organisatie die mensen helpt zich verder te ontwikkelen? Ben jij iemand die enthousiast wordt van het verder professionaliseren, verbeteren en ondersteunen van deze organisatie? Doe jij je werk bij voorkeur in verbinding en samenwerking met anderen? En heb je ruime ervaring met personeelsadministratie? Dan ben jij misschien de collega die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Binnen het team P&O ben je de spil tussen de adviseurs P&O en de Salarisadministratie. Als Medewerker personeelsadministratie zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor alle administratieve zaken die thuishoren op de personeelsadministratie, rekening houdend met ieders expertise. Denk hierbij aan de administratieve verwerking van nieuwe medewerkers, personeelsmutaties, verzuim en uitstroom. Het opstellen, controleren en versturen van standaard correspondentie is aan de orde van de dag. Je beantwoordt vragen van medewerkers en managers in het kader van de personeelsadministratie.

Waar kom je te werken?

Je werkt in een organisatie waarin de focus ligt op ontwikkeling. Ontwikkeling van de doelgroepen waarvoor we mogen werken, ontwikkeling van alle medewerkers van de organisatie en natuurlijk ook de ontwikkeling van jou! Het team bestaat uit (senior) adviseurs P&O, salarisadministrateur, administratieve ondersteuning en een bedrijfsmaatschappelijk werker.

Wie ben jij?

Jij bent een professionele duizendpoot die aantoonbare ervaring heeft in de personeelsadministratie. Je beschikt over kennis op het vlak van arbeidsrecht, Wet verbetering poortwachter en personeelsapplicaties (YouForce en Compas). Ook heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en werk je heel accuraat. Je denkt pro-actief mee en toont initiatief. En, last but not least, je hebt veel affiniteit met onze doelgroepen.

Wat neem jij mee?

Jij bent in het bezit van een voor de functie relevante opleiding op minimaal MBO-4 niveau en je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie.  

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een marktconform salaris. Het betreft een arbeidsovereenkomst, voor in eerste instantie, de duur van een jaar. Wij zijn een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregeling en studiefaciliteiten. Verder beschik je over een Individueel Keuze Budget.

Procedure

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie per mail: sollicitatie@avres.nl. De reactietermijn sluit per 24 november a.s. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jenny Penders, Senior Adviseur P&O, telefoon: 06 57647033.

Stuur e-mail met sollicitatie