Toegevoegd secretaris OR

Wij zijn op zoek naar een;

Toegevoegd Secretaris Ondernemingsraad

16 uur per week

Wat ga je doen?

Voel jij je thuis in een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van mensen? En heb je affiniteit met organisatieontwikkeling en medezeggenschap? Kom dan bij ons werken!

Als toegevoegd secretaris OR ondersteun je de Ondernemingsraad van Avres. Je organiseert de vergaderingen, bereidt deze voor en je zorgt voor de verslaglegging. Je zorgt ervoor dat de samenwerking binnen de OR en tussen de OR en de Directie zo voorspoedig mogelijk verloopt. Je legt gemaakte afspraken vast en bewaakt de voortgang en termijnen. Ook ben je verantwoordelijk voor het schrijven van adviezen en instemmingen. En ondertussen houd je oog voor de belangen van werkgever en werknemers.

Waar kom je te werken?

Je werkt in een organisatie waarin de focus ligt op ontwikkeling. Ontwikkeling van de doelgroepen waarvoor we mogen werken, maar ook de ontwikkeling van jou! Je werkt nauw samen met de voorzitter van de OR. 

Wat zeggen de leden van de OR over de functie?

“Het leukst aan mijn werk vind ik:

  • Mijn kennis en kunde beschikbaar te stellen voor alle medewerkers en fungeren als klankbord voor de medewerkers;
  • Een balans te vinden tussen diverse belangen;
  • Zorgen voor goede arbeidsomstandigheden voor alle medewerkers;"

Wie ben jij?

Je werkt nauwkeurig en bent flexibel. Je bent energiek, positief ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit. Je communiceert gemakkelijk en kunt goed organiseren. En heel belangrijk: je hebt humor.

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een MBO-opleidingsniveau en ruime werkervaring in een soortgelijke rol.

Wat bieden we jou?

Wij bieden een marktconform salaris.  Het betreft een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar. Wij zijn een moderne werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder meer reiskosten, werktijden en studiefaciliteiten. Ook beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget.

De procedure

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht

Word jij enthousiast van dit profiel en zie jij jezelf al bij ons werken? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie per mail: sollicitatie@avres.nl. Je kunt reageren tot en met 10 januari aanstaande. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilbert den Hartog, Manager P&O, 0183 655 655.

Klik hieronder voor de printversie van de vacature: