Dubbeldam neemt poedercoating Avres over (07-03-2018)

Dubbeldam Groep in Schelluinen en Avres werken al jaren naar tevredenheid met elkaar samen. Die samenwerking breiden we nu verder uit: Dubbeldam neemt onze  afdeling poedercoating over. Op dinsdag 6 maart ondertekenden Elisabeth van Leeuwen, plaatsvervangend voorzitter Algemeen Bestuur Avres, en Dianne Netten, commercieel directeur Dubbeldam, hiervoor de samenwerkingsovereenkomst.

Avres begeleidt

Avres detacheert medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt bij Dubbeldam, die de dagelijkse leiding overneemt. Jobcoaches van Avres blijven de gedetacheerde medewerkers begeleiden op de werkvloer.

Werken aan businesscase

Dianne Netten: “Deze constructie biedt Dubbeldam de kans om binnen de bestaande omgeving ervaring op te doen met een eigen poedercoat-bedrijfsonderdeel en een businesscase te bouwen. Een businesscase waarbij ook in de toekomst ruimte is voor werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”  

Ondernemer onderneemt

Elisabeth van Leeuwen vult aan dat Avres blij is met de vergaande samenwerking en hiermee wederom een mooie stap zet in de ontwikkeling naar andere samenwerkingsverbanden met ondernemers. “Dat past uitstekend in de visie van Avres, waarin de organisatie in toenemende mate afstand doet van productiedoelstellingen en zich focust op het ontwikkelen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ondernemer onderneemt. Avres begeleidt.”