Avres: trots op succesvol G-toernooi Proxsys Cup (08-01-2018)

Op donderdagmiddag 4 januari vond in sporthal De Oosterbliek een bijzonder zaalvoetbaltoernooi plaats; het G-toernooi van de Proxsys Cup, het grootste zaalvoetbaltoernooi in de regio. In de diverse teams schitterden tal van Avres medewerkers; één van de redenen voor Avres om dit toernooi te sponsoren. We zijn er namelijk ontzettend trots op dat veel van deze sporters bij Avres werken

Bart Bruggeman reikt G-Cup uit

Tijdens de spannende en sportieve middag was het één groot voetbalfeest. Alle spelers werkten hun wedstrijden af met een grote glimlach en wisten een aantal fraaie zaalvoetbalkunsten te vertonen. Er waren mooie doelpunten, vrolijke muziek, een enthousiaste commentator en veel sportiviteit.

Natuurlijk viel er ook een prijs te winnen: de enige echte Proxsys G Cup. De uitreiking hiervan lag in handen van niemand minder dan Bart Bruggeman. Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk kroonde VVAC 1 zich tot grote winnaar van de dag. Het team uit Ottoland genoot zichtbaar van de prijsuitreiking door Bart Bruggeman en ook de andere teams werden in het zonnetje gezet met een medaille en toffe goodiebag.

Sporten is meedoen

Bij Avres hechten we belang aan sport. Sporten zorgt voor meedoen in de samenleving en sluit zodoende naadloos aan op onze doelstelling. Daarnaast is sporten goed voor de gezondheid. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen kan sporten, ook mensen met een handicap. De G-voetbaldag in de Oosterbliek op 4 januari maakt van sporten een feestje. Daarom ondersteunde Avres deze dag graag.

Bekijk hier de aftermovie van de Proxsys G-Cup!