Avres kijkt terug op een mooi G-toernooi Proxsys Cup (05-01-2019)

Op vrijdagmiddag 4 januari vond in sporthal De Oosterbliek een bijzonder zaalvoetbaltoernooi plaats; het G-toernooi van de Proxsys Cup, het grootste zaalvoetbaltoernooi in de regio. In een aantal teams schitterden ook Avres medewerkers; één van de redenen voor Avres om dit toernooi te sponsoren. We zijn er namelijk ontzettend trots op deze sportieve medewerkers.

Dick van Zanten reikt G-Cup uit

De middag ging van start met het Wilhelmus en tijdens de wedstrijden maakte DJ Henry Wessels er een feestje van. Dit jaar waren er weer vele goals en spectaculaire acties op het veld. Kortom: één groot voetbalfeest. Natuurlijk viel er ook een prijs te winnen: de enige echte Proxsys G Cup. De uitreiking hiervan lag in handen van wethouder en Avres bestuurslid Dick van Zanten. Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk kroonde het Dordtse team Oranje Wit 1 zich tot grote winnaar van de dag. Uiteraard was er voor alle sporters een medaille en een leuke goodiebag.

Sporten is meedoen

Bij Avres hechten we belang aan sport. Sporten zorgt voor meedoen in de samenleving en sluit zodoende naadloos aan op onze doelstelling. Daarnaast is sporten goed voor de gezondheid. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen kan sporten, ook mensen met een handicap. De G-voetbaldag in de Oosterbliek op 4 januari maakt van sporten een feestje. Daarom ondersteunde Avres deze dag graag.