Hoe voorkomt u schulden?

Avres helpt als u in de een schuldensituatie terecht bent gekomen. Maar liever zorgen wij ervoor dat u niet in zo'n situatie terecht komt.

Vindt u omgaan met geld lastig? Is uw geld vaak op, terwijl de maand nog niet voorbij is? Onze belangrijkste tip: blijf niet te lang zitten met schulden of zorgen over schulden. U kunt ze negeren, maar ze gaan helaas niet weg.

Hoe sneller u bij ons aan de bel trekt, hoe sneller wij u op het juiste financiƫle pad kunnen brengen. Voorkom schulden en laat ze zeker niet oplopen. Wij kunnen u weliswaar ondersteunen, u bent zelf verantwoordelijk voor het oplossen van uw schulden. En hoe groter de schulden zijn, hoe lastiger het is om ze op te lossen.

Kom in actie

Gaat het financieel niet de goede kant op? Heeft u schulden, problemen met afbetalen of onvoldoende financieel inzicht? Kom in actie en zet die eerste stap. Neem contact op met onze schuldhulpmedewerkers . Zij helpen u graag.

NVVK

Avres is NVVK gecertificeerd. Dat wil zeggen dat wij, van preventie tot en met nazorg, handelen volgens de richtlijnen van de NVVK, de Nederlandse Vereniging van Volkskrediet.